Keçiborlu Uçak Bakım Lisesi’nin Temeli Atıldı.

Keçiborlu Uçak Bakım Teknolojisi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binasının temeli, tören eşliğinde atıldı. 2021-2022 eğitim öğretim yılında öğrenci kabul etmeye başlayan okulumuz, 12 derslikten oluşacak ve 2023 temmuz ayında tamamlanacak şekilde planlanıyor. Törene katılan Isparta Valisi Sayın Aydın BARUŞ’a, TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ’e, Keçiborlu Kaymakam Vekili Sayın Ali ARGAMA’ya, İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Serkan KESKİN’e, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Erhan BAYDUR’a, İlçe ve Belde Belediye Başkanlarına, Kurum Amirleri, Bürokratlarımız ve değerli Halkımıza en içten teşekkürlerimi sunar, Eğitim alanında ilçemizde atılan bu adımın, hem geleceği parlak çocuklarımıza, hem de ilçemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.