Eğitime Belediye Desteği

Keçiborlu Belediyesi olarak, çocuklarımızın eğitimi yoluda bizim de bir katkımız olsun istedik. Bu kapsamda ilçemizin tamamında okula başlayan tüm 1. Sınıf öğrencilerimize çanta ve okul seti desteği veriyoruz. Eğitime olan desteğimiz elbette bununla sınırlı değil. İlçemizdeki derslik ihtiyacını gidermek için bir yandan yeni okullar inşa ederken, diğer yandan okullarımızın fiziki ihtiyaçlarını karşılıyor ve eğitim alacak çocuklarımız için birçok projeyi hayata geçiriyoruz. Çünkü eğitime yapılan her yatırımın, gelecek nesillerin inşaasının bir müjdesi olduğunun farkındayız. Bu bağlamda en temel önceliğimiz, nitelikli insan gücünün yetiştirilmesine katkı sunmaktır. Bu düşüncelerle, 2022 -2023 Eğitim-Öğretim Yılı’nın öğrencilerimize, öğretmenlerimize, siz anne -babalara ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.