Çevre ve Şehircilik Bakanı Keçiborluda

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM İlçemizi ziyaret etti. Sayın Bakanımız, TBMM Başkanvekili Sayın Süreyya Sadi BİLGİÇ, Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Valimiz, Sayın Kaymakamımız, Belediye Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Ak Parti İl ve İlçe Başkanlarımız, MHP İl ve İlçe Başkanlarımız, Sayın Bürokratlarımız ve değerli Halkımız bir araya geldi. Toki Mahallesini ziyaret eden Sayın Bakanımız, halk oyunları, yöremizin gül ve lavanta demetleri eşliğinde karşılandı. İlçe halkımız ile Toki Mahallesini yürüyen Sayın Bakanımız, sonrasında Belediyemizi ziyaret ederek çeşitli konularda istişarelerde bulundu. İlçemizi ziyaret eden Sayın Bakanımız ve Sayın Başkanvekilimiz, değerli Milletvekillerimize, katılım gösteren herkese ve Halkımıza en içten teşekkürlerimi sunarım.