Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 100. yılı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı kutladık. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na çelenk sunma töreni ile başlayıp Şehitlerimizin kabir ziyareti ile devam eden 100. Yıl programımız, Kaymakamlığımızda çocuklarımızın resim sergisi ve tören alanında düzenlenen coşkulu kutlama ile devam etti. Sonrasında, yeni Kültür Merkezi binamızın atılan temelini yerinde inceledik. Keçiborlu Uluborlu kavşağında ağaçlandırma etkinliği ile Kara Havacılık Okul Komutanlığı Ormanı için ilk adımı attık. Daha önce ismi 60. yıl olan Yukarı parkımızın ismini 100. Yıl Cumhuriyet Parkı olarak güncelleyerek açılışını yaptık. Saat 19.00’da eski Hükümet Konağı önünde vatandaşlarımız ile bir araya gelerek Mehteran eşliğinde 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na yürüdük. Mehteran ve havai fişek gösterileri ile 100. Yıl kutlarımızı sona erdirdik. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize, katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’mızı sevinçle kutlarım.

-Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat PARLAK-