23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda çelenk sunma töreni ile başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çocuklarımızın makam ziyaretleri ile devam etti. Borsa İstanbul Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Rabia ORTA ve Emir ASLAN, Belediye Başkanlığı koltuğuna oturarak gelecekteki projelerinden bahsetti. Öğrencilerimizin çeşitli gösterileri ile kapalı pazar yerinde kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sonrasında kurumlar arası ve halkımızla beraber bayramlaşma programımız yerine getirildi. Kozluca köyümüzde şehitlerimizin mezarları ziyaret edilerek, Şehitimiz Ramazan YİĞİT’in ailesini ve Kıbrıs Gazimiz Durmuş YİĞİT’i ve ailesini ziyaret ederek programı sonlandırdık. Emeği geçen tüm çocuklarımıza ve öğretmenlerimize, bizi ağırlayan Şehit ve Gazi ailelerimize sonsuz teşekkür ederim.